5 (стотина) ствари које морати имати у орману ове јесени

Ово није још један од текстова шта би требало купити од гардеробе ове јесени. Све што вам је потребно за успешан почетак „обукла сам хаљину и после два сата носим капут и чизме“ времена, сигурно већ имате у орману. Довољно је да удахнете дубоко и зароните у своје мало царство.
Како календар налаже и како нас време свакодневно подсећа, јесен нам је све ближа. Опало лишће. Печено кестење. Киша. Хладно јутро и топло поподне. Киша. Јаз, омиљени XXL џемпер и топла чоколада. Киша... Ако бих савршено описала типичан јесењи дан, пола свог времена бих провела у орману премештајући гардеробу. Слажући летњу и вадећи зимску, слажући зимску, вадећи летњу, враћајући летњу, склањајући зимску, летњу, зимску...и на крају знам да ми једино купаћи костим сигурно неће требати.

Ово је пет ствари које дефинитивно нећу склањати из ормана до децембра:

Капут
Током овог прелазног периода, капут вам може бити најбољи пријатељ. На вама је да изаберете боју и дужину. Ове јесени, поред црне и сиве боје, које су загосподариле свим модним пистама, можете се мало поиграти са бојама и изабрати капут веселијих тонова.

Цветни дезени
Као што смо се већ сложили на почетку, све што нам је потребно се налази у нашем орману или у орману наших мајки и бака. Оживите старе успомоне и укомбинујте их са модерним џинсом или кожном јакном.

Ранац
аборавите на озбиљност и пословне торбе и дајте својој комбинацији нову ноту уз ранчеве.

Џемпери јарких боја
Предстојећа сезона је незамислива без џемпера. Потребно је нешто обући преко хаљине када после 30 степени падне киша.

И, последњи 5(сто)ти савет за вас.
Када сте већ небројано пута преврнули орман и наишли на ствари на које сте потпуно заборавили, време је да их укључите у своје овојесење одевне комбинације. Играјте се са стварима, бојама и материјалима јер то ће ове јесени бити највећи модни тренд

Остави коментар